Ryhmille ja joukkueille

 

Ryhmämuotoista ravitsemusvalmennusta voidaan toteuttaa yksittäisten luentojen, työpajojen, leirivierailujen, luentosarjojen sekä kokonaisvaltaisempien valmennusprosessien kautta.

Oletko kiinnostunut teettämään urheilijoillesi ruokapäiväkirja-analyyseja asiantuntijan avustuksella? Lue lisää alempaa Ruokapäiväkirja-analyysit osiosta!

Olemme yhdessä urheiluakatemioiden, lajiliittojen, seurojen ja joukkueiden kanssa toteuttaneet mm. seuraavanlaisia valmennuksia:

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%

Ravitsemusluento joukkueelle tai vanhemmille

Nuoren urheilijan ravitsemuksen kulmakivet

Hyvän ateriarytmin merkitys nuorelle urheilijalle

Joukkueiden harjoitusaikatauluihin räätälöidyt ateriarytmiesimerkit

Urheilijan lautasmallit

Välipalavinkkejä kiireiseen arkeen

Alk. 440e

Ravitsemustyöpaja urheilijoille

Ennakkotehtävänä yhden päivän ruoka- ja treenipäiväkirja

Nuoren urheilijan ravitsemuksen kulmakivet

Ateriarytmi, lautasmalli, välipalat

Oman ruokapäiväkirjan tarkastelu asiantuntijan avustuksella

Alk. 640e

Luentosarja joukkueelle

Kolme ravitsemustyöpajaa välitehtävineen

Ravitsemuksen kulmakivet

Ravitsemussovellusten käyttö arjen tukena

Kilpailuravitsemus

Keskiössä omien ruokapäiväkirjojen tarkastelu

Kysy tarjous

Ravitsemus osana päivittäisvalmennusta

Ravitsemusvalmennus rakennettuna osaksi joukkueen vuosikalenteria

Kuukausittaiset ryhmätapaamiset + välitehtävät

Valmentajan työkalut ravitsemuksen ohjaamiseen tapaamisten välillä

Ravitsemusvalmennuksen vaikuttavuuden seuraaminen

Urheilijoiden ohjaaminen yksilövalmennukseen tarvittaessa

Lue täältä lisää Helsingin Uimarien kultaisen linjan kanssa toteutetusta prosessista!

Kysy tarjous

Valmennukset räätälöidään aina kohdenjoukon laji ja ikäjakauma huomioiden. Oli kyseessä sitten yksittäinen ravitsemusluento tai kokonaisvaltaisempi valmennusprosessi, tavoitteena on tarjota urheilijoille, valmentajille sekä nuorten urheilijoiden vanhemmille mahdollisimman paljon käytännön vinkkejä arki- ja kilpailutilanteisiin.

Ryhmävalmennuksia voidaan toteuttaa verkkovalmennuksina koko Suomeen. Verkossa tapahtuvat tapaamiset voidaan myös kätevästi tallentaa ja julkaista sovituksi ajaksi halutun kuulijajoukon saataville! Näin esimerkiksi seuran tai joukkueen kaikille yhteinen ravitsemusluento saadaan myös niille, jotka eivät päässeet livenä paikalle.

Yksittäisten live-luentojen ja lyhyiden lähivalmennusten kohdalla toiminta-alueena on ensisijaisesti Etelä-Suomi ja Jyväskylän seutu. Sopimuksen mukaan valmennuspäiviä ja leirivierailuja on mahdollista toteuttaa myös kauemmas Suomeen.

Jos haluat tietää lisää erilaisista ryhmävalmennusmahdollisuuksista, ota rohkeasti yhteyttä!

Venla

”Mari on auttanut mua ymmärtämään ravitsemuksen merkitystä erityisesti palautumisen ja terveenä pysymisen kannalta. Konkreettiset työkalut energiatasapainon ylläpitämiseen ja hyödylliset vinkit oman arjen suunnitteluun ovat tukeneet mua kohti toimivaa kokonaisuutta. Yhteistyö ammattilaisen kanssa on syventänyt omaa ymmärrystä urheilijan ravitsemuksesta, mikä tarjoaa hyvän pohjan tulevaisuuteen.”

Venla Pulkkanen
Korkeushyppy

Laura Rautiainen

”Ennen Marin kanssa yhteistyön aloittamista ajattelin, että mitä kevyemmässä ja rasvattomammassa kunnossa olen, sitä pidemmälle hyppään. Tällä keinolla sain kropan melkoisen tilttiin ja hormonitoiminnan lähes seis vuoden 2019 aikana. Tulin Marin Mari lähti purkamaan tilannetta paremmin kuin hyvin ja heti ensimmäisestä tapaamisesta jäi todella hyvä fiilis. Saatiin mun kroppa kuntoon nopeasti, opin syömään kulutukseen nähden riittävästi ja isoin muutos tapahtui omassa ajatusmaailmassa. Kiitos Marin! Yhteistyö jatkuu edelleen jotta tästä likasta saataisiin vielä kaikki potentiaali radalla irti. Mari on rautainen ammattilainen, joka osaa ottaa huomioon järkevästi urheilijan yksilölliset tarpeet ja arjen rytmit. En voi muuta kuin suositella!”

Laura Rautiainen
Kolmiloikka

Laura Manner

”Mari on ollut minulle opiskelukaveri ja kollega jo kymmenen vuoden ajan. Hän suhtautuu työhönsä kehittävällä otteella ja on valmis luomaan innovatiivisiä ratkaisuja asiakkaittensa tueksi. Vuoropuhelu kollegana on ollut sujuvaa ja yhteistyö tärkeää myös oman osaamiseni kehittämiseksi. Mari on luottotyyppi, jolle voi laittaa viestiä kun oma osaaminen venyy äärirajoille. Olen ilahtunut myös siitä, miten aktiivisesti Mari toimii viedäkseen urheiluravitsemuksen alalle uutta tietoa ja työkaluja. Mari osaa ajatella ’boksin ulkopuolelta’ ja muistaa kohdata jokaisen asiakkaansa yksilönä.”

Laura Manner
Urheiluravitsemuksen vastuuasiantuntija, Suomen Olympiakomitea

Petri Vuorinen

”Mari tuli ravinnon asiantuntijana vahvistamaan moniammatillista valmennustiimiämme. Tämä oli meille tärkeä osa uuden kulttuurin luomisessa. Pelaajat vastasivat Marin valmentamiseen hyvin! Ymmärrys asioiden taustalla lisääntyi ja pelaajat saivat myös hyviä konkreettisia ohjeita käytäntöön. Marin johtajuus ravinnon asiantuntijana toimi ensimmäisestä päivästä lähtien luontevasti. Sitoutuminen ja kommunikointi valmennustiimissä oli huippuluokkaa. Työn jälki näkyi ja olimme todella tyytyväisiä, että olimme aikoinaan palkanneet oikean henkilön valmennustiimimme.”

Petri Vuorinen
Päävalmentaja, Vaasan Palloseura

Petri Kurki

”Jalkapalloilijoiden kanssa toteutettu ravitsemusprosessi oli mielestäni todella antoisa ja sain siitä samanlaista palautetta myös pojilta. Ravitsemusvalmennus oli asiantuntevaa ja ennen kaikkea konkreettisesti osallistavaa.”

Petri Kurki
Jalkapallovalmentaja,
Päijät-Hämeen urheiluakatemia

Jenni

”Mari on opettanut minulle tietynlaista rentoutta syömisen suhteen, sekä äärimmäisen tärkeitä oppeja oikeasta energiansaannista. Mari on ollut tukena myös niinä hetkinä, kun olisin itse halunnut luistaa ravintotapaamisesta. Hän tietää hyvin, minkälaista on urheilijan elämä kokonaisuudessaan ja osaa ohjata oikealla tavalla eteenpäin. Mari on asiantunteva, luotettava ja haluaa varmasti löytää vain jokaiselle sopivan ravinnon ja tasapainoisen suhtautumisen siihen.”

Jenni Kangas
Keihäänheitto

Yksilöohjaus

Yksilöllisessä ravitsemusvalmennuksessa voidaan tarkistella urheilijan kokonaisruokavalion laatua, riittävää energian- ja ravintoaineiden saantia tai täsmennetysti esimerkiksi painonhallintaan, kehonkoostumukseen, palautumiseen tai suorituskykyyn liittyviä ravitsemuskysymyksiä. Ravitsemusasiantuntija voi auttaa myös esimerkiksi kisa- tai leiripäivien ateriarytmin suunnittelussa. Valmennukseen voi tulla myös keskustelemaan arkiruokailuun liittyvistä haasteista ja hakemaan vastauksia kysymyksiin, kuten mikä on urheilijalle hyvä välipala, miten navigoida ruokakaupassa tai miten valmistaa urheilijalle sopivaa ravitsevaa arkiruokaa helposti ja halvalla.

Mikäli haluat tarkistaa, miten nykyinen ruokavaliosi vastaa oman lajisi ja harjoitusohjelmasi vaatimuksia, suosittelen lämpimäsi ravitsemusvalmennuksen Starttipakettia, johon sisältyy kaksi 45 minuutin mittaista verkkotapaamista, yhdessä kattavan ruokapäiväkirja-analyysin kanssa.

Starttipaketin jälkeiset seurantakäynnit toteutetaan sopimuksen mukaan 45 minuutin yksittäistapaamisina.

Halutessasi voit myös heti alkuun tulla ainoastaan yksittäiselle 45 minuutin kertakäynnille. Mikäli tilanteesi kaipaa ruokapäiväkirja-analyysiä, voimme muuttaa yksittäiskäynnin helposti Starttipaketiksi.

Jos haluat ostaa itsellesi ainoastaan ruokapäiväkirja-analyysin, lue lisää alta! 

Ravitsemusvalmennuksen
Startti-paketti

Tämä valmennuspaketti sisältää:

alkukartoituksen (45min)
kattavan ruokapäiväkirja-analyysin
palautetapaamisen (45min)

Alkukartoituksen tarkoituksena on rakentaa mahdollisimman kattava kuva sinun henkilökohtaisesta arki- ja treenirytmistäsi. Kartoitamme yhdessä myös esim. loukkaantumishistoriaasi, mahdollisia ylikuntotiloja, erityisruokavaliota ja ruokavaliorajoitteita.

Alkukartoitustapaamista seuraa viikon mittainen ruoka- ja treenipäiväkirjajakso valokuvia hyödyntävän MealLogger-sovelluksen avulla. Helppoa ja yksinkertaista, eikö?

Palautetapaamisessa saat analyysin ruoka- ja treenipäiväkirjastasi sekä laadimme yhdessä juuri sinulle sopivat ohjeet jatkoa varten.

249 euroa

Yksittäinen
ohjaustapaaminen

Mikäli koet, että tilanteesi ei vaadi yksityiskohtaisempaa ruokapäiväkirja-analyysiä tai muuten tarkempaa seurantaa, voit tulla myös yksittäiselle 45min mittaiselle konsultaatiokäynnille.

Yksittäinen ohjaustapaaminen sopii esimerkiksi seuraaviin tilanteisiin:

kilpailupäivien syömisen suunnittelu
kilpailupäivien hiilihydraattitankkauksen suunnittelu
lisäravinteiden käyttö harjoittelun ja kilpailuiden tukena

Lisäksi voit myös tulla hakemaan vinkkejä erityisruokavalioiden toteuttamiseen:

Urheilija ja ruoka-aineallergiat
Urheilija ja FODMAP ruokavalio
Urheilija ja keliakia
Urheilija ja kasvisruokavalio
Urheilija ja vegaaniruokavalio

99 euroa

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%

Tiedustelut ja ajanvaraus tapahtuvat yhteydenottolomakkeen kautta. Ota rohkeasti yhteyttä ja etsitään sinulle sopiva seuraava aika tapaamiseen!

Ruokapäiväkirja-Analyysi

On tilanteita, joissa varsinaista tapaamista urheiluravitsemusasiantuntijan kanssa ei vältämättä edes tarvita.

Ruokapäiväkirja-analyysi on sinulle, joka olet kiinnostunut onko syömisesi riittävää harjoitteluusi nähden ja vastaako ruokavaliosi suosituksia esim. hiilihydraattien tai raudan saannin osalta. 

Mikäli haluat vielä ruokapäiväkirja-analyysin jälkeen tulla käymään ruokapäiväkirjaasi läpi asiantuntijan kanssa, saat 45min ohjaustapaamisen etuhintaan 57 euroa!

 

Yksittäinen ruokapäiväkirja-analyysi

Ohjeet 3vrk kuvaruokapäiväkirjan tekemiseen

Asiantuntijan tekemä analyysi energian- ja ravintoaineiden riittävästä saannista suhteessa suosituksiin

62 euroa

Ruokapäiväkirja-analyysi palautetapaamisella

Ohjeet 3vrk kuvaruokapäiväkirjan tekemiseen

Asiantuntijan tekemä analyysi energian- ja ravintoaineiden riittävästä saannista suhteessa suosituksiin.

45min palautetapaaminen asiantuntijan kanssa

119 euroa

Teemme ruokapäiväkirja-analyysejä myös ryhmille ja joukkueille. Tällöin hinta määräytyy ruokapäiväkirjojen kokonaismäärän mukaan:
– 5-10 urheilijaa, 55 euroa / kpl
– 11-20 urheilijaa, 49 euroa / kpl
– >20 urheilijaa, 43 euroa / kpl

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%.

Ruokapäiväkirja-analyysin  tilaaminen sekä yksilöille, että ryhmille tapahtuu yhteydenottolomakkeen kautta.

Etkö ole aivan varma, mistä lähteä liikkeelle?

Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Mietitään yhdessä, mitä voimme tarjota sinulle tai joukkueellesi!