Löysin kaupasta maustetun Sweet Chili ruokakerman, joka inspiroi kehittelemään tämän pastareseptin. Kasvisosasto hoidetaan rucolan ja kirsikkatomaattien avulla. Loistava arkiruoka rankenpaankin treenipäivään!
Ainekset:
1pkt (300g) Kotimaista yrtti-valkosipuli kanan fileesuikale
1 punasipuli
3 valkosipulinkynttä
1rs tuoretta rucolaa
1rs kirsikkatomaatteja
1prk Valio Sweet Chili ruokakerma
n. 200g täysjyvä penne -pastaa
Oliiviöljyä
Yrttiseosta
Rouhittua mustapippuria
Raastettua parmesan-juustoa
Valmistus:
Pilko sipuli ja valkosipuli pieneksi silpuksi.
Puolita kirsikkatomaatit.
Laita pannu kuumenemaan.
Laita pastan keitinvesi kuumenemaan.
Kun pannu on kuuma, lorauta pannulle oliiviöljyä ja lisää yrttiseos. Pyörittele hetki.
Lisää sipuli ja valkosipuli. Kuullota hetki.
Lisää fileesuikaleet ja paista lähes kypsäksi.
Lisää puolikkaat kirsikkatomaatit. Paista kunnes tomaatit pehmenevät hieman.
Lisää kerma.
Keitä pasta ja anna kastikkeen kiehua kunnes pasta on valmista.
Kaada pastasta vesi ja lisää pasta pannulle. Kääntele kaikki sekaisin.
Lisää rucola ja kääntele sekaisin. Anna muhia pannulla hetki.
Lisää mustapippuri ja tarkista maku.
Tarjoile ja nauti raastetun parmesaanin kanssa!